Interblocaj cu izolare de control, cu protecție anti-explozivă M-TS-CB-EX (lustruire oglindă)

Interblocaj cu izolare de control, cu protecție anti-explozivă  M-TS-CB-EX (lustruire oglindă)

Cheie fixă cu  blocuri de contact cu protecție anti-explozivă certificată ATEX EExd IIC T6. Blocurile de contact cu protecție anti-explozivă sunt conforme cu standardul european EN60079-0 și EN60079-1 și pot fi utilizate în Zona Europeană 1, 2, 21, 22. (Gaz și praf). Aderă la cele mai recente standarde ISO13850. Conceput pentru aplicații în care riscul de explozie este prezent.

Interblocajul cu limbă, cu o singură cheie și protecție anti-explozivă  M-TS-CB-EX funcționează pe principiul că, atunci când cheia este "prinsă", dispozitivul de acționare poate fi îndepărtat și se află în poziția deschisă. Când cheia este în poziția "blocat" contactele trec  în poziția auxiliară, în blocul de contact.

Atunci când dispozitivul de acționare este reintrodus  și cheia "prinsă"  este scoasă ,contactele de siguranță din blocul de contact sunt refăcute.

Odată ce cheia eliberată este readusă la comutatorul de izolare sau sistemul cheie de schimb , zona protejată poate fi realimentată.

Având o carcasă din metal turnat sub presiune, lustruit oglindă, interblocajul M-TS-CB-EX este potrivit pentru procesele de curățare SIP și CIP cu spălare sub presiune cu detergenți la temperaturi ridicate.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la technical@idemsafety.com.


Pentru comenzi puteți să ne trimiteți un email cu codurile de produs pe adresa vanzari@idemsafety.ro sau să ne contactați telefonic la numarul +40 734 720 320


La prețurile afișate se aplica TVA 19%.


M-TS-CB-11-EX Single Tongue Interlock with 1NC 1NO EX with 3 meter Pre-Wir 412,54 EUR
M-TS-CB-22-EX Single Tongue Interlock with 2NC 2NO EX with 3 meter  Pre-Wi 501,40 EUR