Interblocaj cu mâner (cu lanț), cu două chei (din metal turnat sub presiune, lustruit oglindă) M-HD-C-11

Interblocaj  cu mâner (cu lanț), cu două chei (din metal turnat sub presiune, lustruit oglindă) M-HD-C-11

M-HD-C-11 are 2 chei secvențiale - o singură cheie fixată, o cheie liberă - dispozitiv de acționare deblocat. Atunci când mânerul este deblocat, cheia "de acces" poate fi luată "de persoană" în zona păzită, fără teama că cheia "fixată" poate fi îndepărtată și echipamentul poate fi repornit. Mânerul ramâne atașat de lanț pentru a preveni pierderile.

Interblocajul cu mâner (cu lanț) M-HD-C-11 funcționează pe principiul că, atunci când cheia "de acces" este "prinsă", mânerul nu poate fi îndepărtat și este blocat în poziție. Numai atunci când cheia "liberă" de la izolator sau Sistemul cu cheie de schimb este introdusă în a doua bucșă, poate fi scoasă cheia de "acces", permițând astfel ca mânerul să fie îndepărtat.

Numai atunci când cheia izolatoare este readusă la comutatorul de izolare, zona protejată poate fi realimentată.

Fiind într-o carcasă din metal turnat sub presiune, lustruit oglindă interblocajul cu mâner(cu lanț) M-HD-C-11 este potrivit pentru procesele de curățare SIP și CIP cu spălare sub presiune cu detergenți la temperaturi ridicate.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la technical@idemsafety.com.


Pentru comenzi puteți să ne trimiteți un email cu codurile de produs pe adresa vanzari@idemsafety.ro sau să ne contactați telefonic la numarul +40 734 720 320


La prețurile afișate se aplica TVA 19%.


M-HD-C-11 Handle Interlock with Chain Dual Key - 1 Key Trapped 1 Key F 336,04 EUR