INTERBLOCAJ CU BOLȚ, CU DOUĂ CHEI, DIN METAL TURNAT SUB PRESIUNE (Finisaj oglindă) M-BD-11

INTERBLOCAJ CU BOLȚ, CU DOUĂ CHEI, DIN METAL TURNAT SUB PRESIUNE (Finisaj oglindă) M-BD-11

Interblocajul cu bolț, cu două chei, din metal turnat sub presiune (Finisaj oglindă) M-BD-11funcționează pe principiul că, atunci când prima cheie este "prinsă",  șurubul se extinde și se află în poziția de blocare. Nu există nicio cheie în a doua încuietoare.

Cea de a doua cheie "liberă" este plasat în comutatorul de izolare sau în sistemul cu cheie de schimb, în cazul în care face parte dintr-un sistem cu mai multe chei.

Odată ce cheia este în comutatorul de izolare sau sistemul cu cheie de schimb, alimentarea poate fi reaplicată în zona protejată.

Numai atunci când a doua cheie este introdusă în Interblocajul cu Bolt M-BD-11 și prima cheie fixă este rotită, poate fi retractat șurubul. Această operațiune fixează a doua cheie și eliberează prima cheie, iar șurubul este retras. O aplicare a acestui lucru ar fi atunci când este necesară întreținerea, iar inginerul poate lua cheia eliberată cu el. Numai atunci când această cheie se înlocuiește în M-BD-11 poate fi eliberată a doua cheie și șurubul poate fi extins. A doua cheie eliberată poate fi apoi pusă înapoi în comutatorul de izolare sau ăn sistemul cu cheie de schimb.

Fabricat din metal turnat sub presiune, cu un finisaj oglindă lustruit, interblocajul cu bolț, cu două chei BD-11 este potrivit pentru procesele de curățare SIP și CIP cu spălare sub presiune cu detergenți la temperaturi ridicate.

Vă rugăm să rețineți că interblocajul cu Bolt M-BD-11 nu este potrivit pentru accesul protecției.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la technical@idemsafety.com.


Pentru comenzi puteți să ne trimiteți un email cu codurile de produs pe adresa vanzari@idemsafety.ro sau să ne contactați telefonic la numarul +40 734 720 320


La prețurile afișate se aplica TVA 19%.


M-BD-11 Bolt Interlock Dual Key - 1 Key Trapped 1 Key Free - Bolt Re 304,92 EUR