Interblocaj cu limbă, cu două chei din oțel inoxidabil 316 TD-11

Interblocaj cu limbă, cu două chei din oțel inoxidabil 316 TD-11

TD-11 are 2 chei secvențiale - o singură cheie fixată, o cheie liberă - dispozitiv de acționare deblocat. Atunci când mânerul este deblocat, cheia "de acces" poate fi luată "de persoană" în zona păzită, fără teama că cheia "fixată" poate fi îndepărtată și echipamentul poate fi repornit.

Interblocajul TD-11 funcționează pe principiul că, atunci când cheia "de acces" este "prinsă", dispozitivul de acționare nu poate fi îndepărtat și este blocat în poziție. Numai atunci când cheia "liberă" de la izolator sau Sistemul cu cheie de schimb este introdusă în a doua bucșă, poate fi scoasă cheia de "acces", permițând astfel ca dispozitivul de acționare să fie îndepărtat.

Numai atunci când cheia izolatoare este readusă la comutatorul de izolare, zona protejată poate fi realimentată.

Fiind într-o carcasă din oțel inoxidabil 316 interblocajul,TD -11 este potrivit pentru procesele de curățare SIP și CIP cu spălare sub presiune cu detergenți la temperaturi ridicate.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la technical@idemsafety.com.


Pentru comenzi puteți să ne trimiteți un email cu codurile de produs pe adresa vanzari@idemsafety.ro sau să ne contactați telefonic la numarul +40 734 720 320


La prețurile afișate se aplica TVA 19%.


SS-TD-11 Tongue Interlock Dual Key - 1 Key Trapped 1 Key Free - Actua 529,10 EUR